Termeni si Conditii !

Bine ati venit pe www.minerals.ro! Continuand navigarea si colaborarea cu acest site, inseamna ca, acceptati urmatorii termeni si conditiile:

– reproducerea unui articol, a unei parti a acestuia sau a unei fotografii pe alte site-uri este interzisa fara acordul nostru!
– daca doriti sa copiati un articol, sau o fotografie si sa-l( sa o) plasati pe un alt site, trimiteti-mi un e-mail la andrei@minerals.ro, cu un mesaj in care specificati unde si pentru ce vreti sa folositi articolul sau poza respectiva !
– pozele reprezentand afise sau imagini legate de Expozitiile de Minerale care au loc in Romania, dar si in strainatate, sunt postate doar cu acordul si uneori la cererea organizatorilor acestor expozitii. Site-ul www.minerals.ro, prin intermediul administratorului sau, nu isi asuma raspunderea pentru acestea si nu ofera explicatii in cazul in care afisele sau imaginile cu anumite exponate respectiv date, sunt copiate sau preluate de pe alte site-uri, cei care vor raspunde direct in cazul unor conflicte, fiind cei ce organizeaza expozitiile si imi plaseaza aceste detalii. Datorita numarului foarte mare de minerale dar si a diversitatii acestora, nu pot verifica de fiecare data daca exponatul respectiv, care apare in afis, apartine sau nu organizatorului !

-site-ul www.minerals.ro a fost creat in scop educativ si nu se ocupa cu comercializarea mineralelor !

 

BIBLIOGRAFIE:
Ca bibliografie in unele articole redactate, am utilizat date care fac parte din cadrul colectiei de Enciclopedii, scrise de editura “Stiintifica” Bucuresti intre anii 1960-1980.